Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709909 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
a mnie wkurwia dzisiaj koles ze sklepu internetowego ktory na maila z 2 pytaniami odpowiada tylko na jedno zdawkowo, na kolejnego maila w ktorym ponownie zadaje pytanie na ktore w poprzednim nie dostalem odpowiedzi i dodaje jeszcze jedno pytanie dodatkowe, dostaje znowu odpowiedz tylko na jedno pytanie i znowu musze pytac sie jeszcze raz...

EUREKA!!!...wychodzi na to ze nie moge pytac o wiecej niz jedna rzecz na raz :facepalm:

Też mnie to wkurwia. Ktoś prowadzi biznes przez internet i nie potrafi się kontaktować z klientem. Odechciewa mi się z reguły zakupów w takiej sytuacji.

Najlepsze ze koles przez telefon mowi mi ze przy okacji wyceny transportu zrobi dobra cene na zamowienie (pulap 10 tys. zl bo zamawiam piec, grzejniki itp do domu), mysle sobie fajnie bedzie jak zejda z ceny troche...pytam w mailu o rabat...80zl z ceny pieca moga zejsc.... padlem kurwa, nie no rozjebali mnie dokumentnie:D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||