Autor Wątek: Tak się konczy zabawa z podróbkami.  (Przeczytany 22993 razy)

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Sevenstringowa Grupa Szybkiego Reagowania i Wpierdolu? :D

Proceder chujowy jak dwieściepiędziesiąt . Przeczytałem uważnie każdą wypowiedź tutaj i się zgodzę.
Nigdy nie rozumiałem ludzi którzy sprzedają podróbki, wciskają kit i mataczą. Wiszą aukcje z Fenderami i Gibsonami co do których wątpliwości mam niezłe. Tak samo nie zapuszczam się dalej w ESP bo się zwyczajnie nie znam..
Podrabianie JEMów, jeśli chodzi o ibki, to przeboleje bo ultra pedalskie to wiosło :D ale inne..
Gdy sprzedawałem swojego Ibka SZR który był robiony w Chinach wyraźnie to zaznaczałem - i w aukcji, żeby ktoś się nie walnął na identyfikacji po numerach i przez telefon gdy dzwonił kupiec. I gość nie skrzywił się, że chińszczyzna.
Kupił, spodobała się mu. Nawet bardzo. Podejrzewam, że też docenił moją uczciwość.

Mimo wszystko poskakanie po rączkach takim oszustom w nogach uzbrojonych w desanty, bardzo by się przydało.
Isu wrzucił link z ruskimi co robią porządek - czasami żałuje, że nie mamy aż tak stalowych jaj, jako słowianie zachodni, aby robić takie akcje: rajd na dilera, złodzieja, pedofila.
« Ostatnia zmiana: 04 Cze, 2013, 16:14:38 wysłana przez Gveir »
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy