Autor Wątek: Tak się konczy zabawa z podróbkami.  (Przeczytany 22904 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Sylkis idz ze swoimi madrosciami gdzie indziej. Ja nie wiem czy wam trzeba dac wszystko podane na tacy czy moze uzyjecie wyobrazni? Na temat podrobek wszystko bylo powiedziane i w poprzednim temacie a nawet w tym a dwoch gosci nagle pisze ze rozwiazaniem jest kupowanie tanich gitar. Np Schecterow, ktore tez juz sa podrabiane.
Glowy wam sie miejscami pozamienialy, ze tak powiem bo nie chce mi sie doslownie.
Aha, Skerveseny i lutniki są tanie, no może dla ciebie. I skoro już zaczynasz z tego typu tonem, to może ty teraz użyj wyobraźni i spójrz trochę szerzej, bo nie chodziło mi bynajmniej o to, że rozwiązaniem problemu w tym topiku jest kupowanie tanich wioseł, tylko że patrząc szerzej to jest KOLEJNY Z WIELU powodów, dla których nigdy nie kupię wioseł z drogich, topowych masówek, gdzie ten temat tez się wielokrotnie na forum przewijał.
Co do podróbek Schecterów, to nie słyszałem o takowych, jeśli są no to chujowo. Choć podejrzewam, że pewnie podrabia się raczej najpolpularniejsze modele, a nie niszowe np. Hellcat/Ultra VI, które by mnie jarały... a jeśli się mylę no to kurwa ja pierdolę.
« Ostatnia zmiana: 31 Maj, 2013, 16:57:34 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: