Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707900 razy)

Offline sylkis

• Pr0
każdy inaczej pewne rzeczy odczuwa i to, że ciebie mniej bolało, to znaczy, że miałeś farta, a nie że inni się użalają, serio.
Tworzące się kamienie tez mogą mieć różny rozmiar i kształt, podobnie jak i ciało u róznych osób nie jest identyczne (zwłaszcza gdyby porównać drobną kobietkę i faceta) i jeszcze do tego może różnie reagować (przecież jak kogoś w takiej sytuacji złapie mocny skurcz to już w ogóle przejebane).

Poza tym nie mówimy też o etapie samego "rodzenia", a jak z nerki schodzi kamień dopiero.

Od tamtej pory jeszcze kilka razy przytrafił jej się atak, ale nigdy tak mocny, bo już od razu rozpoznawała co się dzieje i wiedziała jak reagować (leki rozluźniające, jakieś herbatki z tych włosów kukurydzy i inne gówna), jednak ten pierwszy raz był masakryczny.

I wierzę jej w 100%, bo sam miałem podobnie ze swoją alergią - przy pierwszym ataku mało się nie udusiłem i jednocześnie nie zdrapałem z siebie skóry, później natomiast już wiedziałem jak reagować i zdławić atak w zarodku.
« Ostatnia zmiana: 18 Maj, 2013, 12:38:35 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: