Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707877 razy)

Offline Algiz

• Gaduła
Przesadzasz ,kamica nerkowa powoduje ból , wiem bo miałem . Trzeba zrobić serię badań a to trwa .Twoja dziewczyna i tak ma szczęście że jest kobietą , u facetów przejście kamienia przez cewkę moczową to wiele ciekawsze doświadczenie . Odgłos  kamienia który uderza o kibel lub pisuar jest najpiękniejszym odgłosem jaki może sobie wyobrazić chory . A personel medyczny nie może się rozczulać nad każdym bolącym  ząbkiem czy paluszkiem bo jak by im przywieżli  ludzi z wypadku np kolejowego to wszyscy by mdleli na widok takiego pasztetu , dlatego nie każdy się do tego nadaje .

Ja wolę wkurwionego Polaka który się wyładuje i jest spokój (wiem czego się po nim spodziewać )   niż fałszywie uśmiechniętego sfrustrowanego Amerykanina który w końcu nie wytrzymuje i robi masakrę w centrum handlowym czy w szkole i wyładowuje w ten sposób swoją agresje hodowaną całe życie .Słyszałeś kiedyś żeby Polak wdarł się do gabinetu szefa i przystawił mu spluwę do głowy za to że ten go wcześniej zwolnił ? albo dzieciak wpada ze spluwą do szkoły zabija kilka osób bo koledzy go nie lubili a nauczyciele dyskryminowali ? tam to jest niemal na porządku dziennym .
« Ostatnia zmiana: 17 Maj, 2013, 17:43:44 wysłana przez Algiz »