Autor Wątek: Kfjatuszki  (Przeczytany 553963 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Kfjatuszki
« Odpowiedź #1700 16 Maj, 2013, 08:34:56 »
Cena trochę mniej szokuje jak sie wie, że na same materiały koleś musiał wydać co najmniej jakieś 3-3,5kPLN...

A to info skąd, podawał sam na elektrodzie czy ktoś to sprawdzał? Bo to że ja napiszę że coś kosztuje mnie np. 100zł bo taka jest cena rynkowa, to nie znaczy że nie mogę mieć tego za ułamek tego "po znajomości".

Zresztą jakie to ma znaczenie? To że jego budowniczy wydał na materiały te np. 3k i chce zarobić przy sprzedaży to jak najbardziej jego prawo. Ale że obecny właściciel (NIE wykonawca) chce sobie teraz odbić cenę zakupu, to świadczy tylko o jego nieznajomości rynku, bo sprzedaż customów rządzi się własnymi prawami, a nie np. "dałem 7k za nowkę to teraz chcę 6", bo chuj to kogo obchodzi.
To że ktoś za Witkowskiego sprzed paru postów zażyczył sobie 3,5k to nie znaczy że dostanie choćby połowę, nawet gdyby materiały do niej kosztowały 10k.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.