Dzięki wielkie Panowie za pomoc. Po kolei, właśnie mówię o policji, bo chcę to podbić pod oszustwo jakoś. Tak wygląda ogłoszenie -> http://www.gumtree.pl/cp-instrumenty-muzyczne/krakow/gitara-basowa-5-strunowa-cort-465741979 Bez wnikania, bo nie każdy musi znać ten model, oto co się nie zgadza:Spoiler Specyfikacja: KONSTRUKCJA: Gryf wkręcany KORPUS: Miękki klon jest luthite GRYF: 3-częściowy kanadyjski twardy klon BINDING: N/A PODSTRUNNICA: Palisander, 15 3/4" Promień (400mm) jest ebonol PROGI: 24 / Duże (2.7mm) SKALA: 34" (864mm) INKRUSTACJA: N/A STROIKI: Odlew MOSTEK: EB10(5) PRZYSTAWKI: Bartolini Active MK1-5 jest mightymite ELEKTRONIKA: Bartolini MK-2 EQ z przełącznikiem jest, ale nie wiem jaka OSPRZĘT: PT (Platyna)
Do tego bas miał być w bardzo dobrym stanie, w mailu mam też, że jest w pełni sprawny, a imbus 4mm lata luźno w końcówce pręta, nie da się przekręcić, a on mi 100zł rekompensaty oferuje, no brak słów. Panie, zapomnij pan o policji. GOścia trzeba najpierw postraszyć, a potem pozwać normalnie.
Posty połączone: 14 Maj, 2013, 18:37:58 Aha - mam nadzieję, że masz jego adres zamieszkania?