Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707187 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Z innej beczki - czekam od paru dni na paczkę której nie ma, to postanowiłem spytać pod jaki adres została wysłana, chociaż przecież musiała pod dobry bo podawałem go TRZY RAZY - formularz wysyłkowy allegro, wiadomość allegro i mail. I co?

"Tak został wysłany ale na dane z allegro .. Nie pamietam czy podawal mi pan inny ale jesli nikt nie odbierze paczki w Czestochowie to wroci do mnie i odesle pod podany adres"

Jak można być takim kurwa jebanym debilem, żeby nawet nie czytać co się do niego pisze :headache: Raz ok, można przeoczyć, ale trzykrotne podanie adresu dotarłoby nawet do totalnego bezmózga. I tja, na pewno będę czekał 14dni na nie-odebranie i plusminus tydzień na powrót paczki i wysyłkę pod dobry adres. Właśnie kurwa smaruję hejta mailem... :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.