Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707256 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
I uważaj z tymi 50 letnimi kurami , bo niejedna by Ciebie zaskoczyła

Ależ ja nie mówię o Damach typu Pani Prezesowej ( ;) ), tylko o gupih-cipah-w-pewnym-wieku, dla których wydarzeniem dnia jest kolejny odcinek serialu o księżach-detektywach, owczarkach-detektywach, albo inny "na poziomie" :facepalm:

Dmaligator, nie dopowiadaj sobie, bo napuszczę kogo trzeba* i się skończy :P

A w temacie: ile trwa zmówienie się na dwie wizyty do lekarza w przychodni o (teoretycznie) kilka minut jazdy autem? Od wyjścia z domu do powrotu prawie 2 godziny :facepalm: :evil:

*
Spoiler

Pogrążasz się ;D   sam lubie dla odmużdżenia te seriale, sa oczywiste i nie wymagają ani skupienia ani myślenia, łatwe proste i przyjemne a psiur właściwie psiury dwa, to niesamowite słodziaki

Posty połączone: 13 Maj, 2013, 15:56:38
Jak zobaczyłem pierwszy występ Szymulasa i Zaborskiego, to było dla mnie niemal oczywiste że oni wygrają. Kibicowałem Materii i byłem mile zaskoczony że dostali się do finału. To nawet lepiej że nie wygrali. Straszna fala niepotrzebnego hejtu by na nich spłynęła, a i smród telewizyjnego show by się za nimi ciągnął. Może szkoda tych 1000tys, ale do podziału w zespole to już nie jest jakiś szał. Więcej skorzystają na tym że się pokazali szerszej publice.

He he czasami jęczycie o 50zł a tu nagle 100k to nie szał, no prosiem ciem ;)

Wkurwiło mnie tylko to, że wysłałem smsy z głosem na Materię, ale żeby liczyć się w loterii o kasę, trzeba było jeszcze na jakieś durne pytania odpowiadać wysyłając kolejne smsy za kolejne złotówki.

A to to tak to zwykle standardowe naciągactwo tez mnie to wkurwiło, tyle ze wysyłalem dla nich, nie dla losowania :P ;D
« Ostatnia zmiana: 13 Maj, 2013, 15:56:38 wysłana przez commelina »