I uważaj z tymi 50 letnimi kurami , bo niejedna by Ciebie zaskoczyła Ależ ja nie mówię o Damach typu Pani Prezesowej ( ), tylko o gupih-cipah-w-pewnym-wieku, dla których wydarzeniem dnia jest kolejny odcinek serialu o księżach-detektywach, owczarkach-detektywach, albo inny "na poziomie" Dmaligator, nie dopowiadaj sobie, bo napuszczę kogo trzeba* i się skończy A w temacie: ile trwa zmówienie się na dwie wizyty do lekarza w przychodni o (teoretycznie) kilka minut jazdy autem? Od wyjścia z domu do powrotu prawie 2 godziny *Spoiler Pogrążasz się
sam lubie dla odmużdżenia te seriale, sa oczywiste i nie wymagają ani skupienia ani myślenia, łatwe proste i przyjemne a psiur właściwie psiury dwa, to niesamowite słodziaki
Posty połączone: 13 Maj, 2013, 15:56:38 Jak zobaczyłem pierwszy występ Szymulasa i Zaborskiego, to było dla mnie niemal oczywiste że oni wygrają. Kibicowałem Materii i byłem mile zaskoczony że dostali się do finału. To nawet lepiej że nie wygrali. Straszna fala niepotrzebnego hejtu by na nich spłynęła, a i smród telewizyjnego show by się za nimi ciągnął. Może szkoda tych 1000tys, ale do podziału w zespole to już nie jest jakiś szał. Więcej skorzystają na tym że się pokazali szerszej publice. He he czasami jęczycie o 50zł a tu nagle 100k to nie szał, no prosiem ciem
Wkurwiło mnie tylko to, że wysłałem smsy z głosem na Materię, ale żeby liczyć się w loterii o kasę, trzeba było jeszcze na jakieś durne pytania odpowiadać wysyłając kolejne smsy za kolejne złotówki.A to to tak to zwykle standardowe naciągactwo tez mnie to wkurwiło, tyle ze wysyłalem dla nich, nie dla losowania