Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707036 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Już któraś "lepsza" bezprzewodowa myszka Logitecha się jebie

Dlatego mam taką najtańszą, jeszcze kupioną w jakiejś wersji tylko dla sklepów komputerowych w zwykłym szarym pudełeczku a nie takim hiperkolorowymtrolo lo. Działa 2gi rok na chyba dopiero 2giej baterii. Klawiatura z kompletu tak samo :P

Ani nie wypada kopa sprzedać, ani upiec, ani wyjebać przez okno, taka pierdoła bez znaczenia

Znaczenie się zacznie jak zamiast podrapać niegroźnie nogawki poharata skórę do krwi i wejdzie ci jakieś świństwo. Powinieneś, oczywiście zachowując zasady kultury (w końcu twoja dziewczyna) powiedzieć że albo jej kot przestanie się rzucać, albo 1. przestaniesz do niej przychodzić, albo 2. jednak zajebiesz mu kopa. Nie jestem w stanie kurwa pojąć sensu tych wszystkich programów "ja albo mój pies" czy inny "kot z piekła rodem" - jeśli zwierzę bez powodu (co jest ważne, bo często właściciel jest jeszcze głupszy od niego) rzuca się agresywnie na innych, to na kopach do schroniska. Tyle w temacie.

PS. Jedna paczka przyszła do mnie wczoraj, po bodaj 9 dniach od zamówienia. Druga przyjdzie pewnie w poniedziałek, czyli kolejne +2 dni. Nożeszkurwa...
« Ostatnia zmiana: 11 Maj, 2013, 13:00:17 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.