Autor Wątek: Op.....op...op...op...opan blast beats style... :) + Weekend + Słoń  (Przeczytany 17141 razy)

Offline Matt-Carnage

• Pr0
  • Peace. Love. Death Metal
    • Peace. Love. Death Metal
Człowieku Ty powinieneś robić aranże tym ludziom, a oni powinni Tobie sporo zapałacić, takimi kawałkami miażdżysz  Hacktivista .

Bez przesady to przerobienie pod oryginalne dzwieki, aranzacje zajmuja ok godziny (w przeciwienstwie do mixu) a z drugiej strony sam jestem ciekaw, jak zabrzmi np. Aguilera pod ciezkimi wioslami (on ma zajebiscie silny glos), czy Slon, ktory urzek mnie swoja poezja rodem z Cannibal Corpse.
Fani, ktorzy ich dopinguja za oryginalne wersje raczej sceptycznie podchodza do moich produkcji (w koncu to halas:P), ale zabawa jest zabawą :)
Btw. Słon, okazuje sie byc bardzo fajnym gosciem i fanem metalu :)
Mimo wszystko - dzieki, zajebiscie miło to słyszec!

Bardzo fajnie zrobione, serio. Możnaby troszkę gainu z gitar zdjąć. Ale muszę się przyczepić do jednej rzeczy - słuchając tekstu to strasznie mi nie pasuje typ wokalu. Takie słowa powinno się wrzeszczeć, dodać do tego o wiele więcej agresji, emocji, a tak jak jest to średnio mnie przekonuje. Ale to akurat nie ma nic wspólnego z przeróbką, tylko z oryginałem ;)
Dokładnie. Wokal jest robiony pod spokojny psychodeliczny beat, wiec tam wrzeszczec nie wypadalo :) Z drugiej strony to też 'coś innego' jak jeszcze spokojny wokal, 'spiewajacy' całkiem chore rzeczy zupelnie spokojnie, nawet jak w tle jest halas :)
Jakby ktoś wrzeszczał to byłby to zwykły kolejny metalcore'owy utwor :)