Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704514 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Nadal nie rozumiem dlaczego obraz może być "literaturą" i można w nich analizować kolory, kształty itp., ale jak się takiej losowej polonistce wspomni o partii smyczków symbolizującej płomienie piekielne w takim Confutatis z Requiem Mozarta, albo o przejmującym wietrze i tupaniu nogą w 1 części zimy, nie mówiąc o burzy w 3 części lata, czy ćwierkających ptakach we wiośnie z 4 pór roku Vivaldiego, albo z Obrazkami z wystawy Musorgskiego to już po całości można pojechać (celowo tak banalne, jaskrawe przykłady) - spojrzy się na ciebie jak na debila - a muzyka też potrafi być "plastyczna" jak cholera, zwłaszcza w przypadku współczesnej muzyki, którą gotową dostajemy nagraną w studio i w dużej mierze odpada element rozbieżności pomiędzy wykonaniami przez niedoskonałość zapisu na papierze, co kompozytor miał na myśli.

Swoją drogą:
http://www.faea.es/G1_SKILLS/styles/Estilos.swf
Weźcie przetestujcie się, żeby zobaczyć na ile ten test jest wart, bo mi wyszło wszystkich 4 kategorii idealnie po równo i WTF?
ED: a jak zrobiłem ten test po eng, to mi wyszło bycie głównie słuchowcem i kinestetykiem :E
« Ostatnia zmiana: 08 Kwi, 2013, 19:33:21 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: