Sylkis masz dzieci ?
Jako "stary" uważam ze, oczywiście pomijając to ze ta szyna to symbol i pretekst, Mamuni Gveira nie może przełknąć jakiejś tam w jej mniemaniu porażki ze nie udało się jej przekazać własnych wartości.Złośc zazwyczaj jest reakcją słabości, nawet własnej w stosunku do syna. Nigdy młodego do niczego nie przymuszałem oprócz sytuacji w której przestał chodzić do kościoła. Zapytałem dlaczego , podaj mi konkretny powód, upadek wiary, zwątpienie cokolwiek , nie podał nic.. bo to było zwykłe lenistwo. No to jak nie masz powodu to zapierdalaj. A gdyby podał to miałby spokoj
To samo z tym postem, dla mnie to tylko symbolika i próba własnych sił, pracy nad sobą wzmacniania silnej woli a czy to mięso czy ki chooi to na prawde nie ma znaczenia. Musisz wpierdzielać to mięso 24/dobe to wpierdzielaj ale gdyby taki delikwent zrobił awanture ze jest ryba zamiast mięsa to wypierdzielaj i gotuj sobie sam ... jak bedziesz miał gdzie;).
Czasami zamawiam obiady do firmy i pewnego razu kolo mi wyrzuca ze mógłbym sie zapytać czy on to lubi , od tamtego czasu zamawia sobie sam , dawno nie byłem tak zdziwiony jakwtedy. I tutaj widzę szacunek tolerowanie poglądów i odrobina dobrego wychowania gdy nie do końca jesteśmy u siebie.