Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701283 razy)

Offline Dmaligator

• Pr0
Dostałem role w filmie francuskim. Nawet może być, reżyserka nawet tu znana aktorzy niektórzy tez. Np z filmu Intouchables.
Kaska całkiem może być z tego niezła, francuskie filmy utrzymują się z prania pieniędzy mafii stad tez wszystkie wypłaty gotówka i nikt o nic nie pyta.
 Rola taka ze kolo przewija się przez cały film tak pi razy drzwi. Wszystko się klei jestem nawet po zdjęciach próbnych i spotkaniach z producentem i różnymi kierownikami i kierowniczkami ich asystentkami i asystentów asystentami, aktoreczkami, i po paru browarkach z nimi wszystkimi. Wszystko spoko, fajna ekipa i klimaty itp.
Wszystko szlo super do dziś Przysłali mi scenariusz i srał ich pies francuskie filmy jakie są każdy wie. Ale tu przegięli znaczy nie z filmem tylko z ta rola.
Mam grac polaka z rzeszowskiego bo tu ich najwięcej, takiego robola budowlanego pijaczka co to chla cały czas przy pracy po pracy handluje samogonem i śpi po budowach.
Taki maja pogląd o polakach w życiu nie zagram, nie będę brał udziału w powielaniu stereotypów o polakach nawet jeśli takie jednostki są w śród nas.
Po przeczytaniu tego scenariuszu aż ciśnie się zupełnie inna postać inna osobowość takiego normalnego polskiego co to ma problemy w kraju i wyjechał a granice żeby poprawić swój los. Ale nie to musi drobny pijaczek robol co do tego jeszcze słucha disco polo (maja nawet wybrane jakieś dwa kawałki z disko polo "skąd oni to wzięli nie wiem" mogli by chociaż jakiś dzent dać :) a tu disko polo )
Jestem w trakcie wyjaśniania im tego ale marne szanse. Chociaż dali mi dużą swoboda w kreowaniu postaci i teksów to jednak musi być pijaczek i już.
Odmówiłem. To będzie mój taki prywatny bunt, wiem ze to tu we Francji nikogo nie obchodzi ale niech spadają,.
Ot i cały wkoorw.

Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.