Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1700943 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkurwia mnie to, że większość ludzi jest w stanie Cię skategoryzować na podstawie twojego zdjęcia profilowego na facebooku. Szczególnie frajerzy z "artystycznymi" zdjęciami tyłu głowy albo prześwietlonymi mordami i pseudoperwersyjnymi minami przygłupów. Nie można się wypowiedzieć na temat, że zdjęcia otyłych kobiet, pomimo, że nietypowe, są (przynajmniej moim zdaniem) nieatrakcyjne, bo sam musisz być modelem, żeby taką opinię posiadać i przecież trzeba tych ludzi popierać w ich, poniekąd, kalectwie. Jak ja nienawidzę tych pierdolonych, przesadnie pewnych siebie cwaniaczków. Banda niedorozwiniętych hipokrytów. "Studenci" chujowych kierunków na chujowych uczelniach, którzy muszą swoje braki intelektualne wyżywać w gronie innych, podobnych sobie idiotów na innych. Nienawidzę środowisk, gdzie ekstrawersja definiuje "pozycję społeczną", gdzie twoją naiwność wykorzystuje się za pomocą szeptów za twoimi plecami przechodzących w powszechną niechęć. I nienawidzę, że przyszło mi w takim żyć. Weltschmerz, psia mać.