A bylo tak fajnie przyszedł aligator i wszystko zepsuł
Spoiler odór z papy Onanizacja Organizmu organizm onanisty ówcześnie organ zamieścił ówcześnie zawiedziony pacanie mały! pad z zyskiem padaj na sianie padło na Siczy pagon w windzie paki przy strupie pal w zupie pala Denisa palant z giczą Palcie wały palec w wannie palec w windzie palec z meniskiem palenie na wiecu palenie w windzie palenie wanien palenie wanny pali nawalony pałatka na Siczy pamiętna nitka panie brała panie dały panie Denisa panie grały panie lały panie na Siczy panie prały panie stały panna w windzie pańskie świnie Papuasi paraliże stale pas u Edzia pasaż mały pasaż myty pasek na lipie patka na medale pazerna mila pełna na wale perski dziadzio perz w jubce pędzące glizdy Pędzące glizdy pędzona winda pęki lipy pianina w dziczy piano w Siczy picie na krypie picie z gazda picuś, jazda! pielenie dziczy pienna dzicz pień dziczki pieprz w windzie Pierre goli bez dumy piersi lenia w donicy Pięknie mała pięknie myta pija przed jazda pijak w mazdzie piki w dziczy pikieta mazdy pil na kaczce pilnik w Siczy pilny Staszek piła Kazia piła krasnoludka Maczka piła Marka piła w kale piła w kasie piła w kłodzie piła w kółku piła w papie piła z meniskiem piły gazdy piły w mazdzie piorą w dziczy piosenka porusza wały piryt w dziczy Piryt w dziczy Piski na mazdzie Piski na mazdzie piski przy lipie Piski przy lipie piski w mazdzie pisnął w uździe piszczenie taczki piwa nakapie piwna dziczka piwo na klaczy piwo w dziczy placki na cynie placki na Cyterze pluski w kipie płodne duchy płodzenie chały pług Denisa pobita chwyciła zakale podanie na słupie podła w jubce pogoniła równo pogram na stale pokój hutnika pola Denisa Pola nie lubi tenisa pole w windzie pole z meniskiem polka w kupie polka w papie polna Sicz polne dąsy polne wały polny Denis polny duszek położony Denis poparcie tenisa populacja kań por w żuchwie pora Hipcia porwanie dupki pory starucha postawa Denisa potas w kulce potówka na giczy poty na żuchwie powiła przed kurczęciem poza grupy pozna lipa pól Denisa prababka nie syta praczka z Siczy pradziadek na Siczy Pradziadek pod saltem Pradziadek przy saniach Prał na słocie prałem w kacie pranie na Siczy pranie w sadzie prastara Sicz prawa w tenisie prażona na słocie pręgi na taczce pręt w skale prom jak sucharek prom na Siczy prom na słocie prom u sań prom w sianie prom w Siczy prosta na kale proza gałki proza giczy proza głodzenia prucie chałata pruj chałat pruj w halce przód na wale przód w windzie przy praniu się sierdzi ptaszek na saniach ptaszek w Siczy puchacz ranny puchacz rolny puchacz roluje pudy pukanie w kupie puma Denisa puma do głodzenia pumy w Siczy puszka na Siczy puszka z meniskiem pyl na kapciu pyłki na życie Pyłki na życie pyły w zupie pysk w zupie pyzy Ludki ranny w puchu rebus w jaju rebus w jamie rebus z Jura rojne chuchanie ropa na dulkach rowy w słomie rozjechana bania Rozjechana bania rozkoszne pławienie Denisa rozsierdzone piano rój Hektora rój na Hondzie imiona wygi rój w chatach rój w chórze rój w chuchu równo godzina równo z górki Równo z górki ruda chuchana rysunek stolcem Sabina bez bromu sady w zlocie salon w bromie sałatka na promie sama na draniu sapanie w kabinie sapanie w kranie serwus, Niusia! serwy lecą do kurnika sękaty na promie silna praczka silne piki silne pranie silnik w promie siła w kosie skubanie bez jelenia skuty taras słodził i prał słoń na draniu słowa jak grom słój nie chucha słupy w Dońcu słynna praczka smutas jak kok smutas w koczku smutas w kole sodium do prania sojowy huk solenie podczas grania solowa praczka sójki na chromie sól bromu sól w bromie sól w butkach spanie na rączkach spawanie dermy spec od karmy spojenie dermy sport na termie srogi w Rzymie stal na kole stal szczękając stała palowa stała para stało więcej pan Stasia-praczka Staszek na promie stojący kolec Stój Halina w cichej lipie stój na charcie stój na chojaku stój, Halina! Stój Harry stójka na bolcu stójka na Solcu strój Huna stwierdzenia pora stylowy traper suchar na promie Sypać rowy Sypał rycząc bo miał przód na wale sypie i ryczy szajka w jambie szal na kortach szalona w wale Szał na kortach szczur Wania szczypanie w rękę szuje na hali szuje na Helce szuje robią hałas szyje w huku szyper na trufli szyper na trybie szyper w trawce śliczny pad śliczny pisk świeczka pitna Tadek jak Zorba tajniki Jurka tama na macie tamuj chyłkiem Tamując chyłkiem tani pyłek tarcie w punkcie podparcia ten, który pali goły tenis na paczkach tenis w porcie tennis w pyle tennis-party terma w spadku trucie pyłkiem tuja Jarka twierdzenie w parze twój zawsze hardy tylko zdaj pięknie ugodziła równo Ugodziła równo urna Janka urocze klitki urocze kromki urok Krysi uzda pijacka uzda pijana uzda sama nie piśnie w kacie prawie w pień wycięta wabiące jelenie wagon dla palących wal w kinie walec na paginie walec plonie wały parują Wanda na paginie wanna na paginie wanna się pali wąsy na paginie węgiel w deputacie Wicek w cynie Wicek w cytrynie winda z papa winda z patka wiórek w sianku wozy konne wór na kaganku wór na kalinie wór na kanale wieczystym wór na karabinie wór na kawałku wuj chłodzi wuj na charcie wuj na chodzie wuj na hali wuj na Hannie wuj w chacie wuj w halce Wuj z zachodu wuj za Hanna wujowy chlew wychuchana w rucie wychuchany rój wycie w chórze wygrał cały salon wygrałem okrągła sumkę wyj z Zachodu wykupienie doli wypalanie gal wypchany rój wypięte gicze wyrwa w kurku wysłanie promienia wyspana kura wystrój do namiotów wzniosły wywód z dachu pija, widać potrzebuje z Kazia w mrok z pasem do windy zadanie dla grupy zaduch nad mapa zaduch od papy Zaminowana planeta zapas chromu zasłana raczka zastosowany frasunek zdanie na pisankach zdanie pilśni zdanie piszczy Zdzicha cynowe macki zew synka zuchy w radzie Zupa dana zupa z denka zupa z gębami dorsza zysk z padu żart na stonkę żucie dla hartu żuj chłopie żuj dla hartu żuj w helu żyj bez chuci żyj w hucie Jaga z flądrami jak na kojach Jacek w gaju Jacek z Cydem jechał i buczał ja cierpię dole Jacek na wózku a damami wiec wypije Ali Baba zawładnie Ania gra moralnie as banalny Asia staje na daszku Asia stoi pod daszkiem bać się w jesionce bajka dla Jasi bajka Jurka bajka to radość dla Józi bala się jechania balet na szelkach banalne rodzenie bankier na szalu bankier w szalecie Barwy na kurierze berło królewskie w taczce bicze na palu bolec na styku bój huczy bój miedzy chatami bój na chacie bój na Hani bój w Hucie Lenina bój w huku bój z hakami brak mi rocznego piwka branie w salonie branie z soku brom Sabiny buda na Reksie buhaj w Rabce buhaj z rogiem butki jak salony butki jak sanie byłem w Rabce byt i jego odkrycie cala opieka cale mycki Cała Para Cała z lipy chała panny chała w polewie chałowe szuje charczący wuj chart wuja Chata wuja Toma chętka na wuja chłodna panna chłodzenie w pustce chodzący rój chodzący słój chodzenie w płaszczach chore skójki chory przy wuju chór Józka chór Jurka chór w Jurze chór wujów chórek ma jętkę chórek na tujach chórek z Miami chrom na sodzie chromy, stój! chuchający rój chuchana ranka chuchanie na rondzie chuchanie na róże chudy rój chusteczka wuja chusty szuj chyłkiem pod tujami chyży rój cicha lipa cicha w grupie ciche głupki cis na lipie ciskanie klapa cud w Lipsku cudna lipa cyrkowe koce cyrkowe macki czas zapłonów czuj jak chart czy Wani się pali? czyś pochwycić potrafił? daj mi w grupie dal mi kolega dama w jubce danie w kupie dar w zupie daty na strupach dawka na słupie dawka w trupie dawne słupy dawne strupy dąsy wolne dech na lupie Denis w parze Denis w pasach derma spaniela deszcz na lupie dęby w zupie do bitki ruszają kupami dobra w kupie Dodek w Słupsku dolna pupa dołek w kupie dom z konsola domki w grupie domki w Słupsku domy w grupie dostawiona zupa dotowana rama doza dla grupy dół w zupie draka w sali dranie w sali drą cię w pól dręczyciel u stop duch na łapie duch na pupie duch w słupie duch w zupie duch z hubki duchy na ramie duchy nie głupcy duchy w lipie duj w hubkę duje w hali dukanie w kupie dulka w kupie durna jama durna Janka durna jubka durna mapa duszące kopcenie duszenie kupa duszki w grupie duszki w lipie duża kupa duże strupy dysk w pupie dysk z zupy dział z kurami dziejowe chuci Ech nie pleć na mietka echa bez korekcji faja w jarze fajka Jana frygi na żaku gacek Cyda gad w zalotach galant z puma gibka jak pałka gibka jak puma glizda na pazurze glizdy w parapecie głodna prządka Głód w parku gnój miedzy chatami godne matki góral w Kownie górnik w Kownie Gra babka w salopie gra półsłówek grając osłupiał grający sad grali na sankach grał na sankach grała babka w salopie granie w sali Grecy na tackach grom w sali gromu się nie słodzi gromu się nie soli grosz na muszki grzała pana gust biurkowy guzik w Kownie gwałt w samochodzie gwizdy w parze Halina, srożej! halka ciotki z wujem halka wujów halowy bój Hania z garbatym wujem Hanna z wujami Hans - trója! harujący wuj hodowanie wuja holowany rój hop! na czuja huba z ryjem huczący kraj huczący ryj Huta Trzeciego Maja instytucja w prospektach kupcy z dobrami kupczenie dupa kupczenie w durnej chacie kupczy i dąsa się kur w mroku kura na jajku kurczy się waści Kurd na morwie kury na potasie kurzył na urwisku kusi w mroku Kuszący Witas kutia na kolasie lameta z mina larwy jak kuleczki lep na piwie leśne obmówki liczne pęki lipa na pace lipa w cukrze lipa w paczkach Lipa w Paczkach lokuj w halach London na kawie London w kasku London z koczkiem London z kura lupa w Desie łój Hani łój u chana Łój u chana ma w świetle przydymionym maj w hurcie Maja na Jurku Maja w Jaśle Maja w Jurze majowa hubka majowy husarz Maki bani Mała generała Paczka Mała jak płot mała nie pyta mała pacha mała paka mała paniusia mała parka mała pasuje mała pila mała Pola mała się pięści małe goryle mały w paskach marna kocica marzenia wracającego mata na tamie mądra Jadźka Mądra Jola mila na karku mila parka mila w kasie mila w kinie mila w kroku mile Kasie mile kocie miłosna Żaneta miłowanie pani miód falowany misja w impasie mister na planecie mistyczna planeta moralnie w łódce morwy w kurzu mój akrostych mój jest chętny mój w chodzie mój w chórze mój w haśle mój w tatarskiej hordzie mucha na rotorze mucha nie radzi mucha w raju mucha w wielkiej ręce muchy na damie muchy na ramie muchy w racicy myta parka myta, wyparzona na planie poletka naduszone stropy namiot wysoki napluj na hutę narodowy zarząd nawal zarządów nie będę chodzi za wuja! nie pleć na Zytę! nowa mazda pisarza obrałem Sabinę ochotny psuj odór pupy odór w zupie karnie w mroku kasowanie w mroku kasowany London kasowy mul kat w kole kawale w kole kazanie w mroku kędy w mroku kędy z mila klaskanie w mroku kluje na chatce kluje w chodzie kłoda miła knowa z kondorem kobieta pieszcząca małe koiły w dole kojący stołek kojenie Duski kolec na stoku kolec w stawie kolek w styku kolonista z piła kołdun w czapce konie nad wałem konkury w domach kopanie rywala korba w troku korekcja Edka korekcja emisji kosz na motki kot Londona kraj na urwisku kraj za huta krają sucharki krasowe urwisko krok uroczy krowa w soku król w soku królewski kur krówki w mroku krupy mnie dusza krupy na dymie kryta w PAN-ie kucharz jak rura kucie wyrwy kudły na morwie kuj chomika kuj na charcie kul pod kaprem kuma z kondorem kuna z kondorem kupa w dole jechał na bacie jechał na bani jechał na rabunek jechał z bukiem jedyna kochanka baszy jedyny basen rektora jedząca robaka jeleń chce gdyba jeleń z baczkami jeniec z tabaka Jerzy rybak jeszcze pierza! jętka Hanki jętka na hebanie Jul baja kaca ma się Kacha z wujem kaczka na piwie kaczka w Pile Kajka u Józki kajtki na Marku kajtki na murze Kali nie bać się jeleni kania w mroku karbowany goniec jak w bajkach jak z flądrami jama plebana jama pod Majami jamnik z pledem Jan na plebanie Janiczek z chustami jarzyna trzyma grajka jaśnie pan w Łebie jazda na piwie
[/quote]