Autor Wątek: HoneyHoney  (Przeczytany 2588 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: HoneyHoney
« 06 Lut, 2013, 17:11:54 »
a ja myślałem, że to forum dla wszystkich gitarzystów.

Po czym wnioskowałeś że to forum dla wszystkich gitarzystów? Nazwa sevenstring Cię zmyliła?

Gratuluję dyskryminacji na tle poglądowym.  :headbang:

Mylisz moją rzekomą dyskryminację ze swoim zaśmiecaniem forum poprzez wrzucanie contentu niezwiązanego z tematyka forum.

I fakt, chcę dostać się na giełdę.

Fajnie że to przyznałeś. Tylko po zbanowaniu/zablokowaniu ilości postów poniżej 50 pamiętaj że w regulaminie który akceptujesz jest zakaz posiadania multikont

Dobra, tu może się zgodzę ale co do pozostałych postów to mnie to akurat interesiło - wszyscy na tym forum sikają w majty jak słyszą ampy z toną gainu. Ja niekoniecznie więc chętnie poznam opinie na temat innego sprzętu.

Ale tego wyżej nawet boję się puścić, chociaż z drugiej strony słucham większych kwasów (LaRoux, Lana Del Rey, Ladytron... :D)

Man, ja na codzień słucham muzy z eski (i to tej zwykłej, nie rock) ale nie wchodzę na forum ultimate-metal czy sevenstring żeby pytać ludzi jak im się podoba nowy remix Davida Guetty czy Calvina Harrisa bo wiem że tu nie znajde na ten temat nic sensownego.

Jesli na tym forum, jak to okresliłeś, wszyscy sikają w majty jak słyszą ampy z toną gainu, to sam widzisz że to może nie być najlepsze miejsce do pytania o opinie na temat innego sprzetu.

EDIT: widzę, że kolega jfbiggestfan usunął swoje zdjęcie z ava, usunął również informacje o swoim sprzęcie z profilu, więc można liczyć że albo postanawia zniknąć na wieki albo wkrótce pojawi sie pod nowym loginem pod którym spokojnie dobije do 50 postów.
« Ostatnia zmiana: 06 Lut, 2013, 17:18:28 wysłana przez g-zs »
B ( o ) ( o ) B S