Połączenie jeansy+marynarka to dla mnie coś okropnego i niezrozumiałego, choć już przywykłem do widoku tak ubranych kolesi. Ogólnie mieszanie stylów eleganckiego z casualowym jest dla mnie czymś okropnym i niezrozumiałym (z wyjątkiem połączenia jeansy+koszula, ono w niektórych sytuacjach jest spoko). A sztruks pod dowolną postacią i w dowolnym połączeniu jest dla mnie przea-absolutnie-obrzydliwy zarówno z wyglądu, jak i w dotyku
No ale to ja.
Ale dość już o tym, wiedziałem, że jak zacznie się o tym gadka, to będzie shitstorm. I swoją drogą chciałbym zauważyć, że nie ja zacząłem, a jak już wyraziłem moje... radykalne
poglądy, to też niektóre wypowiedzi 'drugiej strony' mógłbym uznać za obrażliwe, tylko ja nie łapię butthurta od takich rzeczy
Ja nie wiem co wy macie za problemy z chowaniem tych słuchawek, zwłaszcza w podróży, gdy ma się zawsze jakąś torbę/teczkę/plecak/cokolwiek
naprawdę wymyślacie w tej kwestii co najmniej tak samo, jak ja wybrzydzam w ciuchach i pół-żartem-pół-serio hejtuję niektóre 'style'.