Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698873 razy)

bandit112

• Gość
Po to jest ten topic, żeby wyrzucić z siebie co tam nas dotyka, czepianie się takich rzeczy jest słabe :facepalm: Wkurwia go to, że nie porucha i tyle, chuj z tym czy to gimbazowe czy nie, strollować można, ale na co to tak zjeżdżać to nie mogę pojąć. Chcesz rzetelnych informacji gitarowych to co robisz w tym topicu? To jest offtop, tu z założenia wypisywane będą takie rzeczy ;)

No właśnie, kurwa. Zostawiłem dziewczynę, nie będę ruchał, więc z głupa napisałem śmieciowy post w śmieciowym topicu i już. Z resztą nie jestem jeden sam, powtarzam, to tylko forum, nawet jeśli się chce wszystko brać na serio to się NIE DA. Bo jak po literkach można wywnioskować czyjąś mentalność czy osobowość.

Spoiler

Posty połączone: 01 Sty, 2013, 21:43:29
Czasem lubię sobie pierdolnąć coś głupiego na forum ot tak, bo nie dbam jak niektórzy o jakąś reputacje tutaj. To tylko forum. Dobrze wiem jak jestem odbierany przez większość i się nie dziwie, ale żeby aż tak serio do tego podchodzić...
Ja przez takie podejście już kiedyś przeczytałem, że powinienem był już dawno się na wszystkich tutaj obrazić... :D

Rachet się obraził XD