Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698359 razy)

Offline wojtas

• Nowy użytkownik
Synuś, jestem tutaj dwa lata dłużej niż Ty. Nie należę do "gadatliwych" ale nie mogłem sobie odmówić przyjemności oddania hołdu tak durnemu postowi jaki spłodziłeś.

Następny but, który każdemu wkoło lubi pojechać, ale jak coś na niego powiedzieć, to nie wypada i foch i wgl, cały świat. ?

Każdemu wkoło? Nikomu, nigdy na tym forum nie pojechałem. Dziś po prostu nie mogłem sobie odmówić przyjemności skomentowania postu bandita trzymającego charakterystyczny żenujący poziom. Forum czytam od dawna, ze względu na wysoki poziom merytoryczny co jest rzadkością wśród gitarowych for, ale widząc takie posty ręce opadają i dodam od siebie jeszcze tylko, że wolę nie pisać nic, niż płodzić tego typu gimnazjalne wyznania. Dla dobra czytelników - bndt12 pls STAHP
Obraziłem się foch i wgl na cały świat? Szczerze nie mam pojęcia skąd takie wnioski. Przeczytałem swoje  raptem dwie wypowiedzi dwa razy i dalej nie wiem. Z resztą nie obchodzi mnie to.
To tyle, dziękuję za uwagę :)
« Ostatnia zmiana: 01 Sty, 2013, 20:58:44 wysłana przez wojtas »