Autor Wątek: NGD Skervesen Viper (aka Octopus)  (Przeczytany 51109 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: NGD Skervesen [s]Octopus[/s] Viper
« 08 Lis, 2012, 19:23:07 »
Podoba mi się kontrast w jakim przyjmowany jest ten kontrowersyjny kształt tu i na .orgu. Normalnie jak w paincie po wciśnięciu "odwróć kolory". Cóż, równowaga musi być ;)

Zawsze mam watpliwości czy powinienem sie wypowiadać w takich wątkach ale co tam. Faktycznie jest tak jak Tomek mówisz "odwróć kolory" doskonale ujete. Myslę ze niestety jest to związane z naszymi korzeniami, wychowaniem , mimo ze to juz tyle lat po epoce słusznie minionej a jednak widać ile lat trzeba by zmieniły sie stereotypy. I tak jest już ogromna poprawa tak piszę swiadomie poprawa by nie bać sie wychodzić ponad szereg , by odważyć sie powiedzieć swiatu tak podoba mi sie co innego niż większości i jednocześnie umieć docenić inne spojrzenie. Trudne to i wymaga czasu poki co pewnie jeszcze jakiś czas bedziemy nekani lękami do wszystkiego co inne i niepowtarzalne.

Wystarczy spojrzeć jakie jeszcze do niedawna jezdziły samochody, tak  wiem kwestia ceny itd , ale nawet mimo zbliżonych cen, dalej te pospolite modele były obiektem pożadania. Cieszę sie ze to się zmienia cieszę sie ze tworzymy te koszmarki jak to ktoś niedawno podsumował na pigmeju ;) ciesze sie ze są tutaj ludzie z fantazją dzieki którym i my możemy iśc do przodu.

Niech Ci Tomaszu kurwi ona niemiłosiernie  :headbang: