Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: g-zs w 22 Paź, 2012, 23:10:08Zomballo jednak kocha WiHejczTi Deliwerensa i go nie kce sprzedać. mam juz co prawda 6505 na oku, jednak VHT to czysty GAS, którego nie jestemp pewny. Chyba musze pomęczyć jeszcze własciciela Sig X z allegro o trejda Ooo, wkurwiaja mnie propozycje zamiany jakie dostaję za sprzęt. Mistrz zaproponował mi 4 gówniane gitary (cos pokroju sounderów) i stweirdził że wycenia je łącznie na ponad 3000 i mi kurwa wmawia że wychodze na tym lepiej bo dostanę za nie więcej niż za tego ibka bym mógł wołać :/ Inny koleś próbował byc kurwa zabawny i mi zaproponował śmieciowego 10letniego lapka za 350zł. Kurwa, człowiek włącza pocztę, cieszy się ze dostał propozycje wymiany a tu takie gówno go czekaZiomek od czterech gitar to Thoth ?
Zomballo jednak kocha WiHejczTi Deliwerensa i go nie kce sprzedać. mam juz co prawda 6505 na oku, jednak VHT to czysty GAS, którego nie jestemp pewny. Chyba musze pomęczyć jeszcze własciciela Sig X z allegro o trejda Ooo, wkurwiaja mnie propozycje zamiany jakie dostaję za sprzęt. Mistrz zaproponował mi 4 gówniane gitary (cos pokroju sounderów) i stweirdził że wycenia je łącznie na ponad 3000 i mi kurwa wmawia że wychodze na tym lepiej bo dostanę za nie więcej niż za tego ibka bym mógł wołać :/ Inny koleś próbował byc kurwa zabawny i mi zaproponował śmieciowego 10letniego lapka za 350zł. Kurwa, człowiek włącza pocztę, cieszy się ze dostał propozycje wymiany a tu takie gówno go czeka