Autor Wątek: Telefon w jakiej sieci, którą ofertę wybrać?  (Przeczytany 7233 razy)

Offline Crank

• Gaduła
  • 7
    • Made Of Hate - Facebook
wiadomo, ale trzeba przy okazji być idiotą nie pytając o szczegóły tych wspaniałych ofert :) Cały ten rynek polega na robieniu z ludzi frajerów. Ja też się naciąłem raz i od tamtego momentu jestem bardzo ostrożny przy doborze ofert. Oczywiście jednak, Niedziak, doskonale wiem jak to wygląda w praktyce ze strony telemarketera - masa ludzi godzi się na ofertę nie mając jej przed oczyma, bo nie widzi stawek, opłat, czyli tego co jest albo małym drukiem albo na 4tej stronie umowy :) Taka sama para gaci w przypadku kredytów konsumenckich, lokat, etc. Przykład: mBank i lokata 9% w 12 miesięcznym narzędziu. 9% jest w ostatnim, 12tym miesiącu trwania lokaty, a wcześniej masz ok. 5%, czyli średnio, a kasa uziemiona. A jak dzwoni laska z mBanku to słowa o tym nie ma. Stąd jedynie przestrzegam i polecam zajrzeć w pełną ofertę przed zdecydowaniem się na cokolwiek.

A co do samego abo i telefonu, to ja bym starał się wycisnąć od T-Mobile preferencyjne warunki z racji długoletniego partnerstwa. Jeśli nie zmięknie im rura, to idź do np. do Play, bo tam za migrację numeru dostaniesz jakiś bonus. Prosta piłka, wystarczy być stanowczym i męczyć bułę każdemu z wesołych operatorów :)
made of hate