Autor Wątek: Motywacja i praca nad sobą  (Przeczytany 4176 razy)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Odp: Motywacja i praca nad sobą
« 15 Wrz, 2012, 23:41:30 »
Jasne, mieć cel dążyć do jego, być świadomym co do jego może przybliżyć itp. itd ale oddziaływanie naszych pragnień na wszechświat już nie jest na mój mózg.

A mi się to kurde sprawdza jakoś! Wszystko w moim życiu dąży do równowagi, za dobro mam odpłacane dobrem, za zło mam odpłacane złem.... A gdy czegoś mocno pragnę i wierze z całych sił, że będę to miał - w 100% przypadków to potem mam. Niezależnie, czy to dzien jutrzejszy czy za rok. ;)

Oczywiście to kwestia interpretacji. Może po prostu jestem takim upartym sukinkotem i zawsze dążę do wyznaczonego przez siebie celu. ;) Ale nie jestem kimś twardo stąpającym po ziemi, lubię filozofować i myśleć. Inaczej miałbym bardzo smutne i szare życie, jak ludzie w polibudzie. :D

Dokładnie mam to samo! Dlatego wierzę w pozytywne myślenie, myśląc pozytywnie przyciągasz do siebie pozytywy, analogicznie z negatywnymi myślami. Już wiem też, że niektórymi rzeczami nie warto się przejmować ani zbytnio nad nimi się zastanawiać, jeśli mają cię spotkać w życiu i chcesz, żeby Cię spotkały, to cię spotkają, nie ma chuja że nie.

Co do ludzi na polibudzie i ich smutnego życia - ja mam nadzieję, że mnie to nie spotka idąc na energetykę :D

I filmik motywacyjny, mój ulubiony:

"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/