Autor Wątek: DT "Systematic Chaos"  (Przeczytany 13957 razy)

Offline bishu

• Użytkownik
DT "Systematic Chaos"
« 13 Cze, 2007, 12:49:29 »
Zgodze się z Radkiem, pogłos był straszliwy i jeszcze pietrucha w kilku kawałkach poszedł w masywne brzmienie i selektywność w wielu momentach poszła sie jebać nową musicmanową drogą (duzy wpływ na to miało również nadużywanie przez niego ogromnej ilości chorusa i całkiem sporo jak na niego delaya, a przy tym pogłosie....). Odnośnie jeszcze nowych mm-ów pietruchy to piezo mu nie działało, ale nie mam pojęcia czy to wina gitar czy gdzieś coś po drodze do wzmaka nie stykało, no i ten mm w wykończeniu greyburst wyglądał zajebiście. Trzymając sie ciągle tematu music-manów to basy tej firmy Myunga brzmiały zajebiście.
Koncert mógłby być lepszy, gdyby mniej mocy poszło na przody. No i chopaki nie czuli się jescze zbyt pewnie w nowych kawałkach. Ale mimo malkontencenia i tak jestem zadowolony, ze byłem na tym koncercie bo był bardzo dobry, ale chopaków stać było na więcej...

Odnośnie jeszcze Riverside, to mogli dać zajebisty koncert gdyby miSZCZ (przez duze szyczy) gitarzysta nie szczelił samobója i nie ustawił efektów pogłosowych na zdaje sie maksymalne wartości. I tak odbicie delaya było silniejsze od dźwięku pierwotnego, a przy reverbie było słychać pogłos i "chyba" dźwięk. No i basu było troche za mało.

Warto było :)