Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702926 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dętka = 10pln. Przyzwoita dętka = 15pln (polecam Maxxis Welther Weight, przyzwoita wytrzymałość, waga i cena). Problem = solved ;D

Mnie wkurwia ostatnio wszystko. WSZYSTKO. Po 1sze musiałem zrobić we wykend większe zakupy, takie "na zapas" bo czasem trzeba. Nic niezwykłego, środki czystości, jakaś chemia, kosmetyki, parę puszek, ze dwa ciuszki bo się stare zużyły. Właściwie sama drobnica, chyba nic jednostkowo nie przekroczyło 60zeta (gacie na wyprzedaży). W tym masa rzeczy typu "2za1" czy konkretne przeceny. I w ciągu 2,5 godziny (dosłownie, od 11:30 do 14) zostawiłem w sklepach POŁOWĘ swojej miesięcznej pensji. Nożeszkurwajapierdo :facepalm:

O sytuacji w pracy nawet mi się nie chce pisać, myślałem że dzisiaj na nocce komuś przypierdolę. Idę dzisiaj do lidera i albo zmieni mi stanowisko, albo odchodzę. Nawet kosztem powrotu na bezrobotne. Dosyć kurwa jebanego szmacenia się za psie grosze :evil:

ED: I sobie uświadamiam ostatnio że totalnie przejebałem, straciłem, przegrałem, czy jakkolwiek to ująć, najlepsze lata swojego życia. A to nie jest miłe uczucie :(
« Ostatnia zmiana: 24 Lip, 2012, 15:04:49 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.