@MrJ: nie no jak tak to spoko;) Ja w sumie gram z bratem na jednym koncie (on częściej, ja od czasu do czasu dla zabawy) i raz mieliśmy trochę złota z jakiegoś kodu z gazety czy chuj wie skąd. I na co wydaliśmy? Na miejsce w garażu
No i u nas aktualnie stoją w garażyku (wszystkie na wypasie z załogą 100%, umiejętnościami i sprzętem eksploatacyjnym zajebistym): PzIV, IS, T34-85, KW-1S, KW-1, M18 Hellcat, no i jeszcze jedna arta ruska wysokiego tieru, ale się dopiero ćwiczy.
Ja na razie sobie dorobiłem dwóch w/w Vtierów. Po prawdzie mógłby być już VI, ale zrobiłem parę błędów przy wyborze ścieżek (kilka porzuciłem zupełnie = sprzedałem sprzęty, kilka okazało się mało rozwojowych ale pozbyć się szkoda więc jeszcze trzymam chociaż nie rozwijam dalej) i dokonałem kilku niepotrzebnych zakupów (np. już byłoby mnie stać na PzIV bo czeka odsłonięty, ale brak ze 200kkredytów), ale w końcu to ma być fun

Plus pomagam współgraczowi na jego koncie, i czasami chociażby z z ciekawości sobie pogram jego sprzętami (poszedł w ruskie i amerykańce), więc nie liczy mi się ten czas jako rozwój garażu

Poza tym jakoś mnie średnio rajcują bitwy gdzie naprzeciw mam same smoki które mogę co najwyżej obrzucić śnieżkami - cóż, taki matchmaking lekkich czołgów/TD

Dlatego zostawiłem sobie Luchsa czy MarderaII dla siania zniszczenia w niskich tierach