Prawie 930PLN które dziś oddałem ZUS'owi, jak co miesiąc robię :/ i co z tego mam? NIC! I nic mieć nie będę :/Spoiler W sumie jedno mam, świadomość, że utrzymuję jakiegoś żula który nigdy sobie rąk pracą nie skalał. Dzięki mnie będzie miał za co pić :/
Dziwie sie ze jeszcze zaden "mądry", nie pouczył Ciebie jaka głupote robisz, i ze przesadzasz.
Po za tym nikt nie kazał Tobie zakładać działalności , wiedziałeś w co sie pakujesz, więc teraz nie marudź.
Spoiler Oczywista prowokacja
. U mnie co miesiąc ok 4k bo są pracownicy, zaległości półroczne za 2010r, z czasu kryzysu, urzedasy maja w dupie ze nie było zleceń a zwalniac ludzi nie chciałem. za niezapłacone f-ry Vat podatek musisz odprowadzić, skarbówka ma Cie w dupie, komornik zapuka szybciej niż pomyslisz o tym. Przyzwyczaj sie do tego. Ale pamietaj po burzy wychodzi słońce. Dla mnie wyszło w połowie zeszłego roku, po półtora roku zapaści. Dzisiaj ciesze sie ze nie zwolniłem ludzi mimo zaległości, ale rok zaległości udało sie spłacić. Niestety nasze państwo nasz system fiskalny jest bezlitosny a ludzie w nim pracujący zasłaniają sie przepisami , gównianymi przepisami. Nie potrafie byc patriota w sensie ze robie cos dla kraju... Państwa. Ni chuja nie dla państwa, dla siebie i moich dobrych znajomych tak ale nie dla tego państwa. I pamietaj, nie kradnij, państwo nie znosi konkurencji