Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703703 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nikt nie lubi jak giną szczeniaczki.
Pisz za siebie. :devil:
Vicol też pisał, że tam się nie wypowiada, a jest na miejscu pierwszym w najaktywniejszych użytkownikach tygodnia :D
Grozisz mi? ;)

A tak serio: jestem złym człowiekiem i cholernie nie lubię ustępować. Oczywiście wkurwia mnie nadgorliwe podejście Thora do moderacji i jego poczynania na forum(nie mówię tu o aspekcie czysto technicznym, bo tu odwala kawał ciężkiej roboty, za co należy mu się chwała). Ale PIGmej to nie tylko admin. Jest tam trochę ciekawych ludzi, są PIGmej JAMy, twórczość, sprzęt, bardzo rozbudowana sekcja offtop... I atmosfera. Nie mam zamiaru udawać, że nic się nie dzieje, potulnie milczeć lub się stamtąd dobrowolnie wynieść, o nie. Zbyt wiele postów tam najebałem i zbyt się zżyłem z tym forumem, żeby to teraz zostawić... w pigmej :D Jak mnie permanentnie wyjebią to trudno. Ale thor nie będzie mi dyktować, co mam pisać i w jakim stylu. Zabronić ludziom używania ironii i szydery, czy nawet napisać zwykłe ''LOL'' to już kurwa przesada. I póki będzie się o to czepiał, będę właził z nim w dyskusje lub nawet we flejmy(jeżeli przestanie używać racjonalnych argumentów).
« Ostatnia zmiana: 29 Cze, 2012, 00:53:21 wysłana przez Vicol »
synkopy to guwno