Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702384 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
W przypadku zwrotu do 10 dni powinien pokryć te koszty sprzedawca, ale jest to jakaś najbardziej pojebana kwestia w tym temacie bo niby kurwa dlaczego?
W przypadku niezgodności z opisem bezapelacyjnie sprzedawca.

Wkurwia mnie, że jestem po usunięciu zębów, mam szwy w spuchniętym ryju, mięsa od paru dni w ustach nie miałem, schudłem 6 kilo przez to, nie jestem w stanie ruszać szczęką, jebie mi z ryja jak z murzyńskiej chaty, a na domiar złego jutro muszę iść na rozmowę o pracę, a potem spotkać się z osobą od której dostanę kolejną fuchę. Tymczasem dwa egzaminy czekają na kolejny termin.

Łojejku pozazdrościć 6kg w kilka dni, jak ja Ci zazdroszcze . Ale dentyste to miałeś chyba po gastronomiku (czytaj rzeźnik ) miałem wyrwanego do tej pory 1 kła tego brdziej zez tyłu i tego samego dnia wieczorem normalnie jadłem no prawie normalnie. No ale wiedomo różne są uwarunkowanie kazdy jest inny więc sie moim pitoleniem nie przejmuj ... kurde ale te 6 kg, zazdraszczam.