Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 530833 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Kupiłem staruszka jak kiedyś byłem na giełdzie staroci za 100 zł !!!!. Te komputery zawsze mnie intrygowały (ogólnie mimo, że mam dopiero 19,5 lat :P to zawsze mnie ciągneło do starych elektronicznych gratów ;P ).

Ogólnie to standardowa Amiga 4000 (a nie 3000 - sorry pierdzielnąłem się w poprzednim poście ;p ) ALE z dopalaczem - kartą PPC Cyberstorm 233 i mediatorem na PCI dzięki czemu mogłem wsadzić sieciówkę i grafikę voodoo 32 MB.
Komputerek miał uwalony dysk więc wsadziłem mu jakiegoś starocia 512 MB . Aktualnie zainstalowałem AmigaOS 3.1. bo akurat takie ISO miałem na kompie ;P.

Ogólnie rzecz biorąc zrobiłem deal stulecia - jak sie kiedyś na PPA pochwaliłem o moim nabytku to mi nie wierzyli. Potem ja im nie wierzyłem, że za identyczną karte PPC ludzie wołają czasami 2 tauseny PLN (!!!) - prędzej czy później go sprzedam ale dopiero jak będę w naprawde DUŻEJ D*pie ;P

EDYTA: Od teraz moge się nazywać crackerem :P Bo pierwszy raz bez żadnych narzędzi zcrackowałem cokolwiek - w tym wypadku AmigaOS ;P

i Ogólnie to sorry ze tak często pisze ogólnie, ale ogólnie to przyczyną jest moja dysleksja :p
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2012, 23:30:04 wysłana przez sharpi »
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim