Autor Wątek: Gej Party - 11.05.2012 Katowice  (Przeczytany 15814 razy)

Offline Winged

• Gaduła
1. sify - bash studio 20H + marshall 1960A + POD x3l schecter v-7, greco LPC i masa innych
2. youshy - orange rockerverb mkII 100 + fender tele mij (bkp flat '50) + maxon od808
3. Dexterek - Mesa DR, Schecter C7, jeżeli będzie zainteresowanie to mogę jeszcze Schecter Demon i Marshall 1960BV
4. hdx - Line 6 POD HD400
5. Maciek (?)
6. Gohes - Marshall JVM 410H, Gibson Flying V, Ibanez RG 1570 po przejściach, a jak mi się będzie chciało, to i pedalboard cały wezmę
7. Owczur - nieco zmodowany Ibanez rg7620, jezeli ktos mnie przygarnie do mobilu to mozemy podskoczyc po Basha Sidewindera tripul emka IV
8. Winged - Ibanez RG7421 po przejściach
9. Rames - (zastanawiał się nad wzięciem Omena7 albo Zooma G3, żeby nie iść z pustymi rękoma, ale to sam się jeszcze wypowie, jak wróci do naszego pięknego kraju)
Tylko gitarę biorę, bo niestety nie mam żadnych ciekawych sprzętów(no tam ewentualnie może kogoś mogłaby zainteresować paczka 28 mm drewno z bass reflexem), a nawet jakbym miał to nie mam jak zabrać, bo jedziemy do Kato bezpośrednio z mojej matury z fizy(ta, będę w garniturku ^^).