Autor Wątek: Tolex ala Mesa / Marshall  (Przeczytany 26488 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Odp: Tolex ala Mesa / Marshall
« 04 Paź, 2008, 19:45:36 »
Siner, co jak co, ale w tym wypadku zgadzam sie. Kilka osob pytalo juz o tolex. Mysle, ze t omoze wyjsc tylko na dobre :)

Niezupełnie. Dopóki kolega Triplexxx nie zaczyna sprzedawać na forum tego tolexu to tylko się cieszyć że mamy takiego kolesia w szeregach. Oczywiście o ile dla forumowiczów będą zniżki :)

Moze sprostuje, bo znowu wychodze na chuja.

Kolega TripleXXX w pierwszym swoim poscie zamieszcza oferte sprzedazy, dodatkowo oblepia swoj profil linkami w podpisie (ktore usunal sam, lub przy pomocy administracji), IMO spoko, wspieramy naszych producentow i dystrybutorow nie od dzis i to odroznia nas od innych miejsc w sieci, ze z producentem mozna porozmawiac w sposob bezposredni. Tak sie dzieje z kosa z EmCustom (dzieki za art o MIDI), tak jest z MusicToolz (wielkie dzieki za sprzet do testow), Kisielewski, Firma Muzyczna, Bash itd itp. Od kolegi nie dostalismy zadnej oferty wspolpracy (bo nic nie widzialem w panelu dla administracji). Jestesmy otwarci na wspolprace, ale nie jestesmy darmowa tablica ogloszen.

Drogi TripleXXX, to nie sa osobiste wycieczki, jestes tu bardzo mile widziany, ale jako nowy user zapoznaj sie z zasadami panujacymi na tym forum. Poza tym, kwestia mojego slownictwa jest moja sprawa i w zaden sposob nie narusza regulaminu forum, ktorego zreszta jestem wspolautorem. Jesli interesuje Cie wspolpraca z portalem, napisz to nas http://www.sevenstring.pl/współpraca i wyluzuj :) naprawde nie jestem takim chujem jakim jestem :)

Pozdrawiam
Pawel