Autor Wątek: NGD Gibson LP "Stoya" Studio Faded WB  (Przeczytany 13116 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Odp: NGD Gibson Studio Faded WB
« 03 Mar, 2012, 05:32:00 »
Jeśli Ci się podoba to nie pozostaję nic innego jak pogratulować. Osobiście nie podoba mi się ten meblowy kolor (royal blue ftw!). Zestrój się do H i zdaj relację (bo jak ogrywałem Studio w takim stroju to jakoś nie robiło na mnie wrażenia (wina przetworników?)).

Więc zaznaczam niniejszym kupiłem nowe wiosło, choć zarzekałem się, że nigdy więcej, bo to wykończenie jest jak dla mnie jednym z idealnych (bo ofc. mam kilka idealnych schematów :P).

Jak manualnie i brzmieniowo w porównaniu do BFG?

Manualnie nie widzę specjalnej różnicy, bo i to i to studio tylko BFG nie miał lakieru w ogóle, WB nie ma lakieru prawie w ogóle, ale brzmieniowo, jak na moje preferencje, zeżera BFG z miejsca. Burstbucker PRO bardziej mi odpowiada od 3, a P90 pod gryfem kompletnie nie trafiło w moje gusta, za to Bb PRO jak najbardziej :)

Burstbuckery to zajebiste pickupy, szczerze ci zazdroszczę. BTW (wybaczcie prywatę) gdybyś zakochał się w Iommim, to mój ziomas sprzedaje tanio jedną sztukę, miałbyś komplet, a to rzadko się zjawia chyba na rynku wtórnym i dlatego o tym piszę.

Ale zapewne czarny? Bo, w razie niemców, inny niż w chromie mi się nie widzi w tym LP, choć może w innym wieśle? Jesteśmy w kontakcie :)

A, no i wszystkim dziękuję za gratulacje i inne takie :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!