Autor Wątek: Podkładka chłodząca pod laptopa.  (Przeczytany 3243 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Podkładka chłodząca pod laptopa.
« 06 Sty, 2012, 02:02:36 »

Nie wiem skąd ten pomysł że ponizej 70 pln to gówno. Sam około 5-7 lat temu sprowadzałem te podkładki z Chin (jeszcze nie były w PL popularne) i przejechałem różne pułapy cenowe i każda w której wiatrak chodził działała tak jak powinna. Jedynie różnica polegała na jakosci wykonania. Ta do której dałem linka działa mi od dwóch lat, nie jest cała z plastiku, jedynie czasem wiatraczki lubią pochodzić głośno, ale jak sie dotrą to działa całkiem znośnie. Podkladki testowałem na różnych kompach pod sporym obciążeniem.

Nie chce uchodzić za znawce i się kłócić :)
W każdym razie ja straciłem sporo kasy na podkładkach dopóki nie wydałem tych 100zł na nią :)

Spoko, rozumiem Cię, zreszta kumpel zrobił podobnie i za 50-60 pln kupił podkładkę, która nie dość że jest chujowa to jeszcze jest pod kątem i tk też ustawia laptopa a w dodatku jest za mała i laptop się chybocze i zjeżdża z niej tak więc trzeba duzo szcześcia albo wiedzy, dlatego pewnie też powstał ten temat. Ta podstawka która zaproponowałem średnio współgra z laptopami Sony Vaio (mają tak kretyński rozstaw nóżek, że nie ma jak ustać prosto) a za to do nich idealnie pasuje taka, która jest za 15 pln na allegro. Tylko jej wykonanie jest chujowe (sam plastik i przez to strasznie warczy zawsze na poczatku bo się przez kilkanascie minut wentylatorki dopaswują żeby nie trzeć)
B ( o ) ( o ) B S