Ankieta

Czy znasz kawałek Give It Away Red Hot Chili Peppers i bez wczesniejszego odsłuchu na YT jestes w stanie go zanucić?

TAK
40 (48.2%)
NIE
7 (8.4%)
NI CHUJA
36 (43.4%)

Głosów w sumie: 79

Głosowanie skończone: 29 Paź, 2011, 15:46:32

Autor Wątek: Krótka ankieta, ale proszę o odpowiedzi bez sprawdzania na YT  (Przeczytany 10867 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Dla mnie cały "numetal" (jako ten zjebany worek, w którym się mieściła cała muzyka tamtego okresu, włącznie z Limp Bizkit, Papa Roachem, Linkin Parkiem i całą resztą "nowoczesnej", modnej wśród ówczesnych gówniarzy muzy) to czas końcówki mojej podstawówki i całego gimnazjum, w których to byłem tylko po jeden raz :)
Tak czy siak - sedno było takie, że wtedy te zespoły wśród "znaffcuff" się nie cieszyły zbytnim poważaniem i były wyśmiewane gdzie się dało przez wszelkich tróó, podczas, gdy dzisiaj pokolenie wychowujące się na tej muzie dożyło dorosłości i w dużej mierze uważa jej przedstawicieli za klasyków, nie wspominając o tym, jak ich postrzegają gówniarze dziś sięgając po tą "przedpotopową" (z ich perspektywy) muzykę...

Pamiętam jak miałem kiedyś szok, jak zacząłem przy znajomych grać coś tam Offspringa. Zanim skojarzyli co to jest, to była rozkmina pt. "kurde, to coś z tych starych zespołów...", co nie mieściło mi się w głowie, dla mnie to była wciąż świeża muza i na moje oburzenie usłyszałem: "Kuba, Americana ma już prawie 10lat!"... Mój świat się wtedy zawalił :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: