Ankieta

Czy znasz kawałek Give It Away Red Hot Chili Peppers i bez wczesniejszego odsłuchu na YT jestes w stanie go zanucić?

TAK
40 (48.2%)
NIE
7 (8.4%)
NI CHUJA
36 (43.4%)

Głosów w sumie: 79

Głosowanie skończone: 29 Paź, 2011, 15:46:32

Autor Wątek: Krótka ankieta, ale proszę o odpowiedzi bez sprawdzania na YT  (Przeczytany 11835 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
przez cały czas zastanawiam się jak się rozkładają głosy pod względem wieku głosu głosujących ;)

też mnie to bardzo zastanawia, ale chyba mogę uznać że dolna granica to wiek, jaki trzeba mieć, żeby móc "uczestniczyć" w forum a górna to...hmm... do 40?
chyba właśnie wykluczyłeś jednego z administratorów ;)
szczegółowo mnie interesuje ilu głosujących na tak jest bliżej górnej granicy, a ilu głosujących na ni chuja bliżej dolnej.

E tam, to był celowy komplement. Mialem napisać że do 45 roku ale nikomu nie chciałem uświadamiać ze jest stary :D

Statystycznie najwięcej bedzie środkowych (wiem, ameryki nie odkryłem) i patrząc na wiek na forum to się sprawdza. Mamy mało 16-latków i mało 45-latków. Jak Ci sie chce to zrób ankietę dla głosujacych w tej ankiecie, w której za odpowiedzi beda służyły przedziały wiekowe. Problem tylko że zaczna głosować osoby które nie brały udziału

Nie chuja to nie można nie znać tego kawałka, jeśli parę lat temu bywało się w miejscach, gdzie grało jakiekolwiek radio...

I własnie takie same poglądy serwuje mi znajomy: "ja znam to wszyscy znają". A ja uważam że nie ma chuja żeby ktoś nie znał kawalka Gojiry "Backbone". Ale z uwagi na wiek Ci wybaczam. To oczywiste że innych oceniamy względem siebie, trzeba jednak mieć w tym granicę. Te pare lat temu o których piszesz słuchałem głównie i namiętnie (tylko) radia kolor. Tam RHCP nie leciało. Więc Twoja teoria idzie się yebać
B ( o ) ( o ) B S