Autor Wątek: Seymour Duncan AHB-1 - szumią/pierdzą. WTF?!  (Przeczytany 7857 razy)

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Tak. :D

BIG ED: Dobra Panowie i Panie, pewnie mi  nie uwierzycie, ale i tak wam napiszę. Otóż, pojechałem dziś w odwiedziny do moich rodziców i nie chciało mi się targać ze sobą poda, bo w domu starszyzny i tak został mój interfejs. Podpiąłem sobie go zatem do laptoka, do niego moje wiosło z jednym blekałtem przylutowanym bezpośrednio do gniazda, odpaliłem Reapera, załadowałem sobie swój ulubiony preset i... cisza. Nawet jak bramkę wyłączę i używam tse x30. Zero problemów, zakłóceń, opóźnionego włączania blekałtów itp. Bangla jak należy.
I teraz hydrozagadka dla Was, moi drodzy: o co tu, kurna, chodzi? Jak jestem w Opolu to mi wraże szpiony prąd podmieniają? Sekretne transmisje kosmitów łapię? Czy ki inny diabeł? Jak miałem do niedawna w barytongu pasywy, to nie odnotowywałem takich miodnych artefaktów... Chyba, że któryś sąsiad w przeciągu ostatnich dni sobie sprawił źle ekranowane dildo, zasilane z sieci? Jeżeli ktoś ma jakąś teorię(niekoniecznie spiskową), to niechajże pisze w tym temacie. Tak czy inaczej, dziękuję wszystkim za podrzucone pomysły i okazane wsparcie emocjonalne. Jesteście kochani.  :*
« Ostatnia zmiana: 27 Paź, 2011, 22:28:12 wysłana przez .rogaty »
It's always nice to have a penis.