Ja tam wolę wydać 80zł na dobry koncert niż na płytę A ja zawsze kupuję bilety na płytę, więc mam jedno i drugie Nie ma opcji żeby lecial machine head, chimaira, soilwork, sepultura, in flames, czy jaki kolwiek djent. Z ust mi to wyjąłeś. Niestety póki co nowoczesny metal jest strasznie olewany, za to prezenterzy w dalszym ciągu jarają się niezwykle czymś takim: W ogóle, wkurwia mnie straszliwie, że brudasy wszelakie nowości nienawiązujące wystarczająco do staroci z lat 80' lub trv mają za "nic nie znaczące chwilowe trendy". Niestety z tymi betonami nie da się dyskutować, bo operują (z resztą niezbyt umiejętnie) wyłącznie pojęciami takimi jak "komercha", "pedalstwo" etc. co jeszcze bardziej pogrąża wizję zmian w umysłach wielu dziennikarzy muzycznych i w wytwórniach obsadzonych nadal we większości tym typem ludzi. Pytam się, gdzie do cholery są trendsetterzy? Ten stan rzeczy zmienić mogą chyba tylko nowe stacje obsadzone świeżym personelem.Tylko Black Metal jest w stanie rozwiązać ten problem.
Spoiler Żartowałem
W sumie racja. Zresztą co was boli radio. Ja i tak tylko słucham tego co mam na płytach/telefonie.