Autor Wątek: sixpounder voice of poland  (Przeczytany 23593 razy)

Offline Harbinger

• Gaduła
Odp: sixpounder voice of poland
« Odpowiedź #25 17 Paź, 2011, 01:32:12 »
Nie podobało mi się - jestem na nie, ale mają chłopaki jaja że się pokazali. To jest to za czym jestem - jak najwięcej ciężko grających kapel w tego typu programach - muza nie musi mi się podobać
Myślę, że niestety w przypadku ciężkiego grania, udział w tego typu audycjach jest w stanie wytworzyć tylko sezonową modę, nic więcej - kto dziś pamięta o Zalewskim? Rynkiem sterują wielkie wytwórnie i dziennikarze muzyczni działając na niego wielopłaszczyznowo, a tym podobne show robione są wyłącznie pod kątem oglądalności przez ludzi nie związanych z branżą.
ważne żeby byli i wpychali rozżarzone pręty w dupę wszystkim lalkom i gogusiom bez tożsamości muzycznej co nagrają płytę śpiewając kurwa o jajeczniczy i znikną.
Bez obrazy, ale ta wypowiedź brzmi jak żywcem wyjęta z forum typu e-mlodzi.pl z tematu "śmieją się ze mnie, bo noszę glany".

Tak czy inaczej, w kwestii przydatności telewizyjnych show do promowania ciężkiej muzyki jestem zdecydowanie sceptykiem. Pierwszą rzeczą, za którą należałoby się zabrać jest zniesienie tych jebanych koncesji na kanały telewizyjne i radiowe - mamy rok 2011 i żadnej ogólnopolskiej stacji o tematyce rock-metal, podczas gdy już od dawna istnieją one w innych krajach. WTF?
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...