Autor Wątek: A jednak Ryjem WILL Play - Jaqueline Mannering  (Przeczytany 4393 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Powiedz to gorączkującym sie pod sceną fanom Ich Troje ;) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - inna wrażliwość artystyczna, inna moralność i poczucie estetyki. Dla mnie niedobre jest dawanie jako przykład artystyczny ludzi, którzy sa po prostu gangsterami.

Ona jest artystką (chyba za duże słowo) która zyska popularność w mniejszym lub wiekszym gronie, ale ja zyska. O ile dla Ciebie czy dla mnie nie do pomyslenia było by podpisać sie pod czymś, za co bym mógł się wstydzić, to są z pewnoscią tacy, którzy nie mają z tym problemów jesli zamiast w roli marchewki da się kilka złotówek. A że artyzm w tym nikły - ważne że jest kasa. Może z tą młodą sytuacja jest podobna. Ma dziewuch parcie na szkło i popularność i pomimo braku umiejętności i konkretnego pomysłu (kiczowate to jeszcze bardziej niż Black, Bieber i Paramore razem wzięci) robi wszystko żeby się wybić. Nie oceniam jej moralności, ale jestem w stanie uwierzyć, że choć nam się to w glowach nie mieści, to jej się jednak podoba to co zrobiła. Nawet obiektywizm nie jest ogólny, tylko zalezny  od statusu, kultury, wychowania, wieku etc. Twój obiektywizm =/= mój obiektywizm, nawet jesli bysmy mieli zbliżony gust.
B ( o ) ( o ) B S