Autor Wątek: Lekcje gry na gitarze (Kraków) (Głównie metal/hard rock)  (Przeczytany 34521 razy)

Offline grzyb666

• Prawie użytkownik
Chodzę tam 5 miesięcy do Jacka Hiro. I on mnie tam zwerbował bo na początku chodziłem prywatnie do niego.
Jeżeli chodzi o szkole to tak:

-Szkoła znajduje się w czymś w stylu kamienicy, Lekcje perkusji z Jackiem Chmurą znajdują się na poziomie "-1", a na pierwszym piętrze mamy salkę Daniela i osobno Jacka (są one kolo siebie wiec się często wymieniają, a jak po mojej godzinie w sobotę jak salka daniela jest wolna (zazwyczaj jest), to bezproblemowo mogę sobie jeszcze zostać i pograć tak na godzinę lub dwie.

-Atmosfera jest zajebista. "Nauczyciele" to naprawdę spoko goście.

-Lekcja trwa godzinę. Na początku dostaniesz ćwiczenia na paluchy, kostkowanie itp itd. czyli takie podstawy, z których oczywiście możesz byc wyrywkowo przepytywany na każdej lekcji  :D
Są też podstawy teorii. Później robicie bardziej zaawansowane rzeczy, uczycie się jakiś kawałków i solówek. Ostatnio  jestem męczony z Dream Theater :P

Nie wiem jak wyglądają lekcje u innych ale myślę że bardzo podobnie. Ogólnie przez ten rok odczułem duży "przypływ skilla" xD Mam motywacje to też ćwiczę.

Jak masz jeszcze jakieś pytania, pisz na gg :)

Aaa! zapomniałem! Po 4 miesiącach uczęszczania dostaniesz koszulkę z logo szkoły xD