Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Musza w 02 Cze, 2011, 10:57:37Cytat: mondomg w 02 Cze, 2011, 10:54:24Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.Takiego Customa, z którego wystarczy usunąć wszystkie pozostałe elementy mogę Ci bez problemu zrobić Pysznie. Czyli rozumiem, że z usuwaniem problemów nie ma? To poproszę jeszcze otwory na pachy.
Cytat: mondomg w 02 Cze, 2011, 10:54:24Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.Takiego Customa, z którego wystarczy usunąć wszystkie pozostałe elementy mogę Ci bez problemu zrobić
Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.
Cytat: Musza w 02 Cze, 2011, 11:19:57Cytat: KykuPL w 31 Maj, 2011, 16:41:00Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.Dostałem dzisiaj informacje, że przy takim zamówieniu jedną szarą koszulkę wykonają w cenie białej, także dopisuję Cię do listy.Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy Nie chce byc upierdliwy, ale moze tez jest opcja na sleevelessy?Wtedy bym wzial siakes dwie
Cytat: KykuPL w 31 Maj, 2011, 16:41:00Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.Dostałem dzisiaj informacje, że przy takim zamówieniu jedną szarą koszulkę wykonają w cenie białej, także dopisuję Cię do listy.Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy
Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.