Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 268579 razy)

Offline Musza

• Pr0
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #475 30 Maj, 2011, 16:12:54 »
Cześć,

Wpadłem ostatnio na pewien pomysł. Moja dziewczyna, która jest między innymi grafikiem, zaprojektowała i wykonała ostatnio dla mnie dwie koszulki, obie świetnej jakości z fajnym nadrukiem (w spoilerze na dole podgląd). Grafika była nadrukowana, więc koszulkę można prasować i żadna literka nie odpadnie, a to duży plus (Dex, cieszysz się?). Rodzaj koszulki to "steadman comfort" albo "Fruit of the Loom" najwyższej dostępnej u nich jakości. Kolor biały, bo pod niego wykonany będzie projekt, ale mogę poprosić także o wersję na czarny T-Shirt (ale z racji tego że będzie nadrukowany i na czarnej będzie to trudniejsze do wykonania drukarnia oczekuje dopłaty 10zł). Projekt (oczywiście rozchodzi się o koszulkę SS) mam już w głowie i jeśli znajdzie się co najmniej 10 chętnych to naszkicuję go i wyślę Lubej (oczywiście przed zamówieniem pokażę projekt). Koszt koszulki to 45zł, a jeśli zamówień będzie więcej to dostaniemy zniżkę. Jeżeli ktoś jest chętny to piszcie, potrzebne jest co najmniej 10 osób.

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 30 Maj, 2011, 16:18:38 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood