Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 503036 razy)

Offline Harbinger

• Gaduła
co do tekstu z ocena dziewczyn - tu sie absolutnie z tym nie zgadzam, wyglad dziewczyny to niestety nie tylko jej oprawa graficzna
Nie pisałem nic o tym, czy wygląd dziewczyn liczy się bardziej niż wnętrze - stwierdziłem tylko fakt, że najpierw oceniamy "opakowanie" - chociażby dlatego, że nie da się poznać dziewczyny w ciągu kilku sekund, a ocena urody jest wykonywana przez mózg w ciągu ułamka sekundy  :)

co do rozwoju podzespolow, to jakistam argument jest, ale mnie on nie przkeonuje ;) bo jest bardzo kasozerny, jesli nei mam zamiaru sie ograniczac do starych tytulow.
Akurat rozwój grafiki gier powoduje także powstawanie nowszych wersji konsol, ale ciii, to się wytnie  ;)

Co by nie mówić nowego Mortala na PC jak narazie nie ma więc konsole WIN!
To źle mi robi. Napaliłem się strasznie na tę gierkę, zwłaszcza, że prócz setek efektownych combosów i masy fatalities ma na dodatek podobno... fabułę (rzecz w bijatykach raczej niespotykana) i związany z nią efektowny tryb fabularny single player.
« Ostatnia zmiana: 23 Maj, 2011, 23:29:57 wysłana przez Harbinger »
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...