Autor Wątek: Dust`N`Brush+K.A.S.K minitour (Chełm,Zamość,Biłgoraj, Jasło)  (Przeczytany 1162 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Uwaga, będzie trollowane ;)

Drogi psyjacielu. Uważam za bezdenną wiochę opisywanie niekończących się perypetii ze składem i - o zgrozo! - ze sprzętem. Jak chcę takich dramatów, to wczoraj i przedwczoraj było M jak miłość, chociaż nawet i tam nie pokazują zmiany majtek i dmuchania nosa. Zapytajmy: czy to ma być krótka notka wprowadzająca o zespole, która ma mnie zachęcić do posłuchania muzy? Bo jeśli to jest materiał na Waszą biografię - wtedy z kolei tych parę linijek to naprawdę słabo. Ergo - wuj mnie to tak naprawdę obchodzi komu wygło gryf, a komu pękła struna i wbiła się w krocze, więc w okolicach drugiej linijki miałem dosyć. Włącznie z odpalaniem jakiegokolwiek linka ;). Tits or GTFO ;) Najważniejsze: czy gracie zajebiście, z jakiej plus/minus planety jesteście i ew. czy w Waszym image jest coś dla panów, w ostateczności dla pań? No, tak się z leksza wezbrałem.

Jeśli mimo to, (albo dzięki temu, co dla mnie byłoby niepojęte) macie zawsze stosunkowo udane afterparty - to skierujcie na starego wiarusa Bata Wasze ciepłe strumienie ;)
Paczki z głów!