Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 504830 razy)

Offline sylkis

• Pr0
still more fighting to imo w ogole thrashowy (acz melodyjny) kawalek  :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo:
i nie wiem, czy slyszales - imo jest zajebista, jak z reszta caly soundtrack, jako w sumie forumowo-tematyczna nam wariacja nt. osta ff7 :D

i co do wersji black magesow - oni wszystko uproszczaja w chuj, wyobraz sobie np, chyby intro do clash on the big brigde bylo ogarniete jako piekny sweep szybki jak w battle with gilgamesh :D za to do AC dali rade nagrywajac OWA i jenove jeszcze raz ;D

no i OSTy z dziecinstwa do dzisiaj sa niemalze stalym elementem moich playlist :D i jednym z wazniejszych powodow, dla ktorych za chuj ciezko mi znalezc kogos, z kim bym sie pod wzgledem muzycznym dogadywal - a nawet jesli sie z kims dogaduje, to albo ma juz swoje kapele i dla mnie brak miejsca, albo na niczym nie gra i brak kasy/checi na ogarniecie sie :P i tym sposobem gram sobei co najwyzej riffy dla siebie w pokoju, zamiast napierdalac normalne wauki z jakas kapela -,-

a co do bulba i jego coverow...  :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo: :choszatan: :zuo: o ile samo periphery mi niezbyt podchodzi (zwlaszcza ten emowaty jak dla mnie wokal - tylko nie zjedzcie mnie za to stwierdzenie xD), to to co slyszalem od samego bulba (z tymi coverami na czele), to cos po prostu zajebistego :D
« Ostatnia zmiana: 04 Sty, 2011, 23:05:29 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: