No to moze cos o sobie
24 latka mam...
Jestem po szkole sredniej i tyle. Podchodzilem wiele razy do nauk szkol wyzszych, lecz napotykalem tam takich "profesorow" ze no nie chcialo sie wracac przez ich glupote, dlatego zjalem sie praca i ukladaniem zycia prywatnego
Od chyba 5 lat w handlu siedzie w dziale software'owym najpierw sprzedawca i pozniej i do teraz kierownik. Choc juz powoli chce uciekac z tego stanowiska i przeniesc sie do wiekszej bardziej znanej i mniej szanowanej firmy na rynku swiatowym
Muzyka interesowalem sie od zawsze musialem miec albo walkmen'a albo cos w ten desen podczas drogi do szkoly i z powrotem na przerwach tyz
Nawet za tetrowego pampersiaka rodzinka nie mogla mi zabrac sprzetu bo darlem ryja - i na tym wtedy zakonczyla sie moja przygoda z wokalem. Grac zaczalem od osiemnastki (brak finansow w domowym zaciszu na gitarwe i fakt tego ze matka chciala mnie zapisac na kursy tanca... ), ale jak juz dostalem wioslo to min 6h dziennie cwiczenia, grania itp. i tak przez dwa lata. Pozniej niestety juz nie bylo czasy na takie granie przez prace oraz przez obecna kobite...
Ot co na tyle
..... Warszawskim SGGW (Szwadron Główny Gwiezdnych Wojen)...
Ja myslalem ze SGGW to Szkola Glowna Gotowania Wody ...