Spoiler Do sprzedania kolumna gitarowa mojej produkcji. Kolumnę wykonałem kiedyś ze suchej sklejki na wzór starej paczki Peavey-a. Zastosowałem trzy głośniki szerokopasmowe i dwa gwizdki firmy Tonsil, co sprawia, że paczuszka nie boi się instrumentów klawiszowych, gitary basowej, czy przesterowanej gitary, na wolnym powietrzu spokojnie można na niej grać. Nie wiem, jaka jest moc tej kolumny, ale na pewno mało który piec o mocy ponad 100W może się z nią równać. Paczka ma 4ohm. Testowałem ją na końcówce mocy Hand-Box 500W i test przeszła znakomicie. Głośniki brzmią i wyglądają jak nowe. Całość pomalowałem matowym lakierem bezbarwnym, co dodaje kolumnie uroku i sprawia, że w świetle nie błyszczy. Kolumna ma dwie boczne rączki do przenoszenia i jest na kółkach. Wymiary kolumny: Wysokość 130cm, szerokość 44cm, głębokość 27cm. Do paczki dokładam gratis Stary wzmacniacz lampowy Telos 40W. Wzmacniacz trafił do mnie bez lamp ECC85, kupiłem 4szt sprawnych lamp i po założeniu wzmacniacz gra, lecz ma przesterowany dźwięk do złudzenia przypominający efekt Fuzz. Nie wiem, może też trzeba wymienić te lampy EL34 a już na pewno należy mieć w gniazdku bolec (masa), bo bez tego wzmacniacz będzie grał i buczał:) Ktoś, kto ma pojęcie na ten temat poradzi sobie z tym bez żadnego problemu. Proszę pamiętać, że wzmacniacz jest w gratisie a przedmiotem aukcji jest 100% sprawna paczka i nie ma tu mowy o negatywach czy zwrotach. Na zdjęciach wzmacniacz jest bez obudowy, oczywiście obudowa do niego jest w komplecie. Znam doskonale pochodzenie wzmacniacza i dodam, że poprzedni właściciel przerobił w nim tylko wejścia DIN na duże wejścia JACK, poza tym nic więcej nikt w nim nie grzebał. Preferowany odbiór osobisty, jeżeli ktoś załatwi sobie z kurierem transport to mogę to zapakować i załadować mu na samochód dzieląc sprzęt na dwie oddzielne paczki. Wymiary paczki wraz ze wzmacniaczem to 155cm.