Osobiście stary stwierdzam, że wymiotłeś - zgładziłeś tym wiele duszyczek. Co do nagrania twierdzę, że jest genialne. Możesz sobie tam twierdzić, że coś ci nie pasuje. Mi wszystko pasuje. W porównaniu do wydawnictw muzycznych na półkach sklepowych masz stary 100% brzmiący materiał ale... ...słychać, że grasz na wysokim poziomie itp. jednak kurcze tego typu muza ma specyficzny klimat. Bardziej ją podziwiam jak obiekt w muzeum niż słucham. Nawet po 5 przesłuchaniu nic z tego nie pamiętam... ...no może parę dźwięków ale przypominam je sobie w momencie kolejnego słuchania. Materiał zajebiście zagrany, że aż czad, wszystko pięknie poskładane. Słucham tego stary cały czas i podoba mi się w chuj ale tego nie rozumiem i nie wiem o co dokładnie w tej muzyce chodzi. Każdy artysta ma swoją wizję dlatego to nie jest rada lecz wizja słuchacza, który jest pełen podziwu ale nie należy do grona fanów - gdyby było mniej zapierdalania solów, a zdecydowanie więcej pojedynczych rytmów czy to ciężkich czy lekkich w dłuższych kombinacjach, a nie million zmian to wtedy osobiście dla mnie muza byłaby łatwiejsza w odbiorze, a zapamiętane fragmenty możnabyłoby nucić

Tak czy owak stary zapierdalasz nieprzeciętnie i masz zajebisty zmysł muzyczny.